top of page
Zoeken

MINISHOOT FOR LIFE

Bijgewerkt op: 1 nov. 2018Ook dit jaar is er weer 'De Warmste Week' van Studi Brussel. Van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december wordt het heel warm in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Al jaren gaat die week mijn radio niet meer uit, een week lang mooie, ontroerende en grappige momenten. Elk jaar steun ik hier of daar een actie en doe een kleine gift.

Maar dit jaar wil ik iets meer doen.


Tussen 5 november en 9 december doe ik mini-fotoshoots voor het goede doel.

Wil je graag een paar leuke foto's met je partner, je kindjes,... dan wil ik dat doen. Voor 25€ doe ik een ministoot, max. 30 minuten en max. 5 personen.


Het goede doel dat ik gekozen heb is het 'WE LOVE MARIE FONDS'.

Hun motto:

'Iets betekenen voor anderen!

We zijn geen dokters maar mensen die een hart onder de riem willen steken van alle andere vechtertjes. We helpen zowel de getroffen gezinnen als de dokter teams door het steunen van de organisaties zoals het Kinderkankerfonds en Make a Wish.'


Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar hello@fraukevangorp.com voor meer informatie.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page