top of page
_huwelijksreportage.jpg

HUWELIJK

Jullie gaan trouwen? Dikke proficiat!


Plannen jullie een trouw met alles erop en eraan of wordt het juist heel intiem?
Ik ben er graag bij om die dag, zo onopvallend mogelijk, de grote en kleine momenten vast te leggen.

Willen jullie mij erbij vanaf het begin bij de kapper tot aan de openingsdans, willen jullie enkel wat foto's tijdens de ceremonie of twijfelen jullie nog of jullie een shoot met z'n tweetjes wel zien zitten?

Allemaal geen probleem, we zoeken samen uit wat het beste bij jullie past.

website_home1.jpg
huwelijk_d&k.jpg

We bespreken alles vooraf.

Voor jullie beslissen met mij in zee te gaan, hou ik graag een kennismakingsgesprek. Goed voor jullie, omdat ik er tenslotte jullie dag van heel dichtbij zal meevolgen. Voor mij belangrijk om te kunnen inschatten wat jullie juist van mij verwachten.

Ongeveer een maand voor jullie huwelijk krijgen jullie een vragenlijst van mij, zodat ik me tot in de puntjes kan voorbereiden en jullie hierover de dag zelf niet meer hoef lastig te vallen.

Willen jullie een shoot met z'n tweetjes? Liever geen groepsfoto's, maar hier toch een klein beetje tijd voor voorzien om de schoonmoeder tevreden te houden? We bespreken alle mogelijkheden.

Zijn jullie tevreden?

 

Zijn jullie tevreden van mijn werk, vertel het gerust door, wie weet krijg ik dan binnenkort jullie vrienden of familie voor mijn lens.

Als jullie door mij foto’s laten nemen, gaan jullie ermee akkoord dat ik die foto’s gebruik op mijn website en sociale media.  Wil je dit echt niet, dan hou ik daar uiteraard rekening mee. 

 

Jullie mogen natuurlijk de beelden ook op jullie eigen sociale media delen, ik zou het geweldig vinden, als jullie mij daarbij vermelden.

Mijn foto’s gebruiken voor commerciële doeleinden is niet toegelaten. Wil je dit toch doen, stuur me een mailtje en dan bespreken we dit even.

 

Ik steek heel veel tijd in het bewerken van de beelden, ik zou dan ook willen vragen om mijn foto’s zelf niet te bewerken of te publiceren met een andere filter erop.

_Lotte&Jasper-92.jpg
Hilde+Guan-24.jpg

Investering   

Bij het vastleggen van de shoot vraag ik een voorschot, na het afleveren van de foto's betalen jullie het resterende bedrag.

​​

huwelijksreportage 8 opeenvolgende uren:

voorschot van 500,00 + 1300,00

voor elk begonnen uur extra vraag ik 100,00

​​

huwelijksreportage 2 opeenvolgende uren:

voorschot van 100,00 + 350,00
Voor elk bijkomend uur vraag ik 250,00

Inbegrepen   

alle foto's bewerkt in kleur en zwart-wit│alle foto's in een galerij, downloadbaar in hoge en lage resolutie, aangeleverd binnen de 2 maanden na het huwelijk│stoefdoosje + USB│transportvergoeding│BTW

Niet inbegrepen

prints & extra albums. Indien je hier interesse in hebt, toon ik graag de mogelijkheden.

Andere vragen of bedenkingen? Shoot, ik beantwoord ze (bijna) allemaal!

contact

hello@fraukevangorp.com│+32 499 17 42 94

_mij1.jpg
bottom of page