top of page

newborn

 

100 000 foto's op je GSM staan van je pasgeboren spruit, maar geen één van jullie nieuwe gezinnetje? Ik kom bij jullie thuis op bezoek voor een newbornshoot, op die manier zijn grotere broers of zussen en kersverse mama's of papa's  in hun vertrouwde omgeving en vaak meer ontspannen. Newbornfotografie is misschien wel het liefste wat ik doe, geweldig om het kersverse gezinsgeluk te kunnen fotograferen.Ben je zwanger of zoek je nog een mooie cadeau voor je nieuwe petekind? Laat me iets weten, we nemen zo snel mogelijk na de geboorte contact op om verder af te spreken.

Ik geef jullie een paar mooie herinneringen, 'want ze worden toch zo snel groot'.

Fré_Q.jpg

Fré

newborn_Rover.jpg

Rover

newbornKTN.jpg

Mona

Newborn_Loui.jpg

Loui

newborn_Hannes.jpg

Hannes

newborn_Liz.jpg

Liz

newborn_Flo.jpg

Flo

Onze schoonste foto’s in huis?

Die van onze kleine man. Frauke kwam thuis de foto’s maken, zodat hij in zijn comfortzone bleef. Maar nog belangrijker, zodat de papa in zijn comfortzone bleef. Resultaat? Het klikken van de camera werkte aanstekelijk en leverde prachtige foto’s op. Van ons zoontje, van mij als mama, van die geweldige papa én misschien nog het allerbelangrijkst. Van ons. Als gezin van 3. Bedankt Frauke. Ge zijt geweldig.

-JW-

Oooh Frauke! Hoe prachtig.


Wij zitten allebei met tranen in onze ogen de foto's te bekijken. Super merci!
Je wil niet weten hoe vaak ik ze al bekeken heb.

-TR-

Topfotograaf !

Het fijne aan Frauke is dat je gewoon te maken krijgt met Frauke. Ideaal lijkt mij om vervolgens ook gewoon jezelf te kunnen zijn. Onopgemerkt gaat ze te werk en ze laat je mee bepalen wat je wil laten zien in de foto’s.

-NC-

_newbornL_12.jpg
Mona&co-85.jpg
_Hannes-11.jpg
bottom of page