top of page
_mij2.jpg

Het is bijna zover! 

Jullie schreven je in voor de minishoots op zondag 16 juni. Ik heb er super veel zin in, maar voor het zover is, geef ik je graag nog wat meer info.

Een schoon plekske

Ik zocht voor jullie een mooi plekje waar deze minishoots zullen doorgaan.
'Zwartven' in Hooge Mierde is een 
​natuurgebied met heide en stuifduinen, er zijn gezellige plekjes om even stil te staan, maar ook grote vlaktes om je helemaal uit te leven.

Kom stipt op het afgesproken uur. Zijn jullie vroeger, geen probleem, maar probeer de shoot voor jullie dan niet te hinderen.
Moest je mij niet vinden, geef me een seintje: 0499 17 42 94

__Josse-1.jpg
Scherm­afbeelding 2024-06-10 om 13.38.10.png
IMG_3912.jpg
IMG_3915.HEIC

Waar spreken we precies af?

Voor wie zonder GPS komt: Als je van Arendonk komt, rij je de straat in van de Hollandershoeve in Reusel, die straat rij je ten einde en daar sla je rechts af. Ook die straat rij je ten einde en sla je links af. Dan rij je tot aan de splitsing en neem je de links zandweg.
 

Voor wie liever op GPS rijdt, geef in: 'Hoogstraat 27, Hooge Mierde'. Als je daar bent aangekomen, rij je nog ongeveer 200m verder, daar kom je op een splitsing en neem je de linkse zandpad, er staat ook een pijltje Parking. Daar kan je 100m verder aan de linkerkant van die zandpad parkeren. 

Je wandelt dan nog zo'n 200m verder en dan zie je aan je linkerkant een houten slagboom, daar ga je door en dan kom je op het witte zand. Daar sla je rechts af en wandel je verder tot aan de eenzame berk op de foto hieronder. Daar zal ik bezig zijn, ik kom op het afgesproken uur dan zo snel mogelijk bij jullie.

Voorbereiding

Aangezien ik ook ‘onverwachte’ foto’s maak tijdens de wandeling kan je best niet te veel materiaal mee nemen. Steek de spullen die je nodig hebt in een zakje, dat kunnen we makkelijk uit beeld leggen.
 

Qua kleding draag je liefst geen schreeuwerige T-shirts, drukke prints of kledij met grote merknamen, dit leidt allemaal heel erg af. Haal daarom ook zeker (grote) GSM’s, sleutels of zakdoeken best uit je broekzak. Porbeer niet allemaal in dezelfde outfit te komen, dat ziet er snel heel fake uit.
Kortom, als alles redelijk neutraal is, kan ik beter focussen op jullie gezichten, uitdrukkingen en emoties, maar draag vooral iets waar je jezelf goed in voelt. 

​Ik laat kinderen graag zichzelf zijn, dus laat ze geen kleren dragen die absoluut niet vuil mogen worden.  Je mag de kinderen zeker niet straffen als ze even geen zin hebben in de shoot, een beetje omkopen met een snoepje achteraf of zo kan ik alleen maar aanmoedigen :-)

 

Maar eigenlijk heb ik maar één goeie tip: maak er gewoon een super leuk moment van, ik zal mijn best doen om jullie niet te hard te storen.

Laure-69.jpg
_mij1.jpg

Na de shoot

Ik bewerk alle beelden in kleur en zwart wit en reik deze aan in een galerij. Ik probeer dit in orde te brengen binnen de maand na de shoot.
Jullie betaalden reeds het voorschot van 100 €, de rest van de betaling gebeurt rechtstreeks in de galerij. Jullie kunnen dan zelf een pakket kiezen:

 

-> 10 foto's voor 50 €
-> 15 foto's voor 100 €

-> alle foto's voor 150 €

Na betaling komen de downloads vrij, kies je voor het kleinste pakket, dan kan je later toch nog overschakelen naar een groter pakket.

bottom of page